Відновлення після видалення акаунта
Відновлення після видалення акаунта
Як Aretic збирає, використовує та захищає інформацію про членів, дані Apple Health, прямі дані підключення з WHOOP і Strava під час під’єднання, факти з етикеток продукту, метадані входу в спільноту та звернення підтримки на aretic.app, api.aretic.app, у спільноті Aretic і в застосунку для iPhone.
🌐 українська
6. Збереження даних
Якщо ви запитаєте заплановане видалення облікового запису, ми переводимо обліковий запис у стан очікування видалення на 14 днів перед остаточним видаленням. Протягом цього періоду активні сесії відкликаються, а новий вхід блокується. Ви можете попросити відновлення до дедлайну, написавши на support@aretic.app. Деякі обмежені записи можуть і далі зберігатися, якщо це потрібно для безпеки, білінгу, запобігання шахрайству або дотримання закону. Перевірений факт з етикетки продукту може залишатися доступним для Aretic і CraveTwist лише тоді, коли його повністю деідентифіковано та він самостійно корисний як дані про продукт; докази учасника, медіа, OCR, їжа та зв’язки з обліковим записом видаляються разом із обліковим записом.
8. Видалення та оплата
Видалення облікового запису та скасування підписки — це окремі процеси. Видалення вашого облікового запису Aretic не скасовує автоматично оплату через App Store. Якщо ви підписалися через Apple, керувати або скасовувати підписку потрібно через налаштування підписок Apple.