Ανάκτηση διαγραφής λογαριασμού
Ανάκτηση διαγραφής λογαριασμού
Πώς το Aretic συλλέγει, χρησιμοποιεί και προστατεύει τις πληροφορίες μελών, τα δεδομένα Apple Health, τα δεδομένα απευθείας σύνδεσης από WHOOP και Strava όταν υπάρχει σύνδεση, τα στοιχεία ετικετών προϊόντος, τα μεταδεδομένα σύνδεσης κοινότητας και τις αιτήσεις υποστήριξης μέσω aretic.app, api.aretic.app, της κοινότητας Aretic και της εφαρμογής iPhone.
🌐 Ελληνικά
6. Διατήρηση
Αν ζητήσετε προγραμματισμένη διαγραφή λογαριασμού, βάζουμε τον λογαριασμό σε κατάσταση εκκρεμούς διαγραφής για 14 ημέρες πριν από τη μόνιμη αφαίρεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ενεργές συνεδρίες ανακαλούνται και η νέα σύνδεση αποκλείεται. Μπορείτε να ζητήσετε επαναφορά πριν από την προθεσμία στέλνοντας email στο support@aretic.app. Ορισμένα περιορισμένα αρχεία ενδέχεται να διατηρηθούν όταν απαιτείται για ασφάλεια, χρέωση, πρόληψη απάτης ή νομική συμμόρφωση. Ένα επαληθευμένο στοιχείο ετικέτας προϊόντος μπορεί να παραμείνει διαθέσιμο στο Aretic και το CraveTwist μόνο όταν έχει αποπροσωποποιηθεί πλήρως και είναι ανεξάρτητα χρήσιμο δεδομένο προϊόντος· τα στοιχεία μέλους, τα μέσα, το OCR, το γεύμα και οι σύνδεσμοι λογαριασμού διαγράφονται με τον λογαριασμό.
8. Διαγραφή και χρέωση
Η διαγραφή λογαριασμού και η ακύρωση συνδρομής είναι ξεχωριστές. Η διαγραφή του λογαριασμού σας Aretic δεν ακυρώνει αυτόματα τη χρέωση στο App Store. Εάν έχετε εγγραφεί μέσω Apple, πρέπει να διαχειριστείτε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή μέσω των ρυθμίσεων συνδρομής της Apple.