Recuperació d’eliminació del compte

Recuperació d’eliminació del compte

Com Aretic recull, utilitza i protegeix la informació dels membres, dades d’Apple Health, dades de connexió directa de WHOOP i Strava quan estan connectades, fets d’etiqueta del producte, metadades d’inici de sessió de la comunitat i sol·licituds d’assistència a aretic.app, api.aretic.app, la comunitat d’Aretic i l’app de l’iPhone.

🌐 català

6. Conservació

Si sol·licites l'eliminació programada del compte, posem el compte en estat de pendent d'eliminació durant 14 days abans de la supressió permanent. Durant aquest període, es revocaran les sessions actives i es bloquejarà l'inici de sessió nou. Pots sol·licitar la recuperació abans del termini enviant un correu a support@aretic.app. Alguns registres limitats encara es poden conservar quan sigui necessari per a seguretat, facturació, prevenció del frau o compliment legal. Una dada verificada d'etiqueta de producte pot continuar disponible per a Aretic i CraveTwist només quan s'hagi desidentificat completament i sigui una dada de producte útil de manera independent; les proves del membre, els mitjans, l'OCR, l'àpat i els enllaços del compte s'eliminen amb el compte.

8. Eliminació i facturació

L'eliminació del compte i la cancel·lació de la subscripció són separades. Eliminar el teu compte Aretic no cancel·la automàticament la facturació de l'App Store. Si vas subscriure't a través d'Apple, has de gestionar o cancel·lar la subscripció a través de la configuració de subscripcions d'Apple.