Obnovitev po izbrisu računa

Obnovitev po izbrisu računa

Kako Aretic zbira, uporablja in varuje podatke članov, podatke Apple Health, podatke o neposredni povezavi iz WHOOP in Strava, če je povezan, dejstva na oznakah izdelka, metapodatke za prijavo v skupnost in oddaje za podporo med aretic.app, api.aretic.app, Aretic skupnostjo in iPhone aplikacijo.

🌐 slovenščina (Slovenija)

6. Hranjenje podatkov

Če zahtevate načrtovano izbris računa, račun za 14 dni postavimo v stanje čakanja na izbris, preden je trajno odstranjen. V tem obdobju se aktivne seje prekličejo in nova prijava je blokirana. Obnovitev lahko zahtevate pred rokom tako, da pišete na support@aretic.app. Nekateri omejeni zapisi se lahko še vedno hranijo, kadar je to potrebno zaradi varnosti, obračunavanja, preprečevanja goljufij ali pravne skladnosti. Preverjeno dejstvo o izdelku z etikete lahko ostane na voljo Aretic in CraveTwist samo, kadar je bilo v celoti razosebljeno in je neodvisno uporaben podatek o izdelku; dokazni material člana, mediji, OCR, obrok in povezave do računa se izbrišejo skupaj z računom.

8. Brisanje in obračunavanje

Brisanje računa in preklic naročnine sta ločena postopka. Brisanje vašega računa Aretic ne prekliče samodejno obračunavanja v App Store. Če ste naročnino sklenili prek Apple, morate upravljati ali preklicati naročnino prek nastavitev naročnin Apple.