Genoprettelse ved sletning af konto

Genoprettelse ved sletning af konto

Hvordan Aretic indsamler, bruger og beskytter medlemsoplysninger, Apple Health-data, direkte forbindelsesdata fra WHOOP og Strava, når de er tilsluttet, fakta om produktmærker, community-login-metadata og supportindsendelser på aretic.app, api.aretic.app, Aretic-fællesskabet og i iPhone-appen.

🌐 dansk

6. Opbevaring

Hvis du anmoder om planlagt sletning af kontoen, sætter vi kontoen i en afventende sletningsstatus i 14 dage, før den fjernes permanent. I den periode tilbagekaldes aktive sessioner, og ny login blokeres. Du kan anmode om gendannelse inden fristen ved at sende en e-mail til support@aretic.app. Nogle begrænsede poster kan stadig blive gemt, når det kræves af sikkerhed, fakturering, svindelforebyggelse eller lovkrav. Et verificeret produktetiket-faktum kan forblive tilgængeligt for Aretic og CraveTwist kun når det er fuldt anonymiseret og er uafhængigt brugbare produktoplysninger; medlemsevidens, medier, OCR, måltider og kontolinks slettes med kontoen.

8. Sletning og fakturering

Sletning af konto og annullering af abonnement er separate. Sletning af din Aretic-konto annullerer ikke automatisk App Store-fakturering. Hvis du abonnerede via Apple, skal du administrere eller annullere abonnementet via Apples abonnementsindstillinger.